یکشنبه ۱۰ تیر ۰۳

انواع مختلف نمك

اطلاعات مفيد براي خانوم ها

انواع مختلف نمك

۱۳ بازديد

نمك‌ها به جز خوش‌طعم كردن غذا، به علت داشتن يد براي سلامتي نيز مفيد است. كمبود يد منجر به بيماري گواتر مي‌شود و اگر نمك يددار به اندازه متعادل مصرف شود به جلوگيري از اين بيماري كمك مي‌كند. مصرف بيش از حد نمك نيز منجر به بيماري‌هاي خطرناك كليوي مي‌شود. پس استفاده بهينه از اين چاشني بسيار مهم است. در اينجا چند نوع نمك را معرفي كرده‌ايم كه مي‌تواند برايتان جالب و مفيد باشد.

نمك قرمز هاوايي

نمك قرمز هاوايي نيز به عنوان نمك آليا شناخته مي‌شود. نمك قرمز هاوايي نمك طبيعي است. اين رنگ قرمز به دليل آلاينده هاي آتشفشاني است كه غني از آهن است. اين نمك در طي قرن‌ها در تميزكاري استفاده شده است. نمك قرمز هاوايي يك رنگ و طعم خوب به غذا مي‌دهد. اين نمك بيشتر در گوشت، غذاهاي دريايي و غذاهاي سنتي هاوايي به كار مي‌رود.

نمك دريايي

نمك دريايي با تبخير اب دريا برداشت مي‌شود. اين نوع نمك تصفيه نشده است و دانه درشت است. اين نمك عمدتا كلريد سديم و برخي از مواد معدني، از جمله آهن، روي و پتاسيم دارد. مواد معدني نمك دريا داراي طعم پيچيده‌تري است. نمك دريا هر چه تيره‌تر باشد به اين معني است كه غلظت ناخالصي‌ها بيشتر است.

نمك دريايي يك اصطلاح است كه مي‌تواند به طور گسترده‌اي مورد استفاده قرار گيرد تا شامل برخي از نمك‌هاي تخصصي باشد.

نمك سفره

نمك سفره معمول‌ترين نوع نمك است كه احتمالا استفاده مي‌كنيد. اين نيز به عنوان نمك يددار اشاره شده است. پس از برداشت زير زميني، تصفيه مي‌شود. فرآيند پالايش ناخالصي‌ها و مواد معدني را حذف مي‌كند.

نمك سفره حداقل 97 درصد كلريد سديم است. هنگامي كه يددار است، يد به نمك اضافه شده است تا به جلوگيري از كمبود يد كمك كند، كه در برخي از مناطق رايج است. كمبود يد مي‌تواند مشكلات بهداشتي شديد را ايجاد كند. نمك سفره يددار شده يك روش ايده‌آل براي كمك به جلوگيري از اين مشكلات است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.