شنبه ۱۵ اردیبهشت ۰۳

آرشیو اسفند ماه 1400

اطلاعات مفيد براي خانوم ها

با فواید انجیر آشنا شوید

۵ بازديد

 

با فواید انجیر آشنا شوید

این میوه های خوشمزه بدن شما را از درون تغذیه می کنند. انجیر خشک سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند به جلوگیری از کمبود مواد مغذی، تقویت استخوان ها و کاهش وزن کمک کند. آنها مملو از آنتی اکسیدان هایی هستند که پیری را کاهش می دهند و رادیکال های آزاد که باعث استرس اکسیداتیو می شوند را از بین می برند.

اگر با یبوست دست و پنجه نرم می کنید، به دنبال درمان آن نباشید. این میوه ها به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارند شما را منظم نگه می دارند و ناراحتی های شکمی را برطرف می کنند. سیستم ایمنی بدن شما نیز قوی تر خواهد شد. انجیر حاوی ترکیبات گیاهی است که پاسخ ایمنی را تحریک کرده و ژن‌های خاصی را که در عملکرد سیستم ایمنی دخیل هستند، تنظیم می‌کنند.

برای سلامت استخوان ها انجیر بخورید

یک فنجان انجیر خشک تقریباً یک چهارم کلسیم مورد نیاز روزانه را تامین می کند. این ماده معدنی زمانی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود از پوکی استخوان و پوکی استخوان محافظت می کند .

بررسی سال 2018 منتشر شده در Sains Malaysiana نشان می دهد که ارتباط قوی بین مصرف انجیر و سلامت استخوان وجود دارد. به گفته محققان، محتوای معدنی این میوه شباهت زیادی به شیر انسان دارد.

چندین مطالعه ذکر شده در این بررسی نشان می دهد که انجیر به دلیل سطوح بالای کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر ممکن است به پیشگیری از پوکی استخوان کمک کند. این مواد مغذی از رشد و نگهداری استخوان حمایت می کنند. کلسیم و پتاسیم ممکن است به کاهش نازک شدن استخوان و کاهش از دست دادن کلسیم ادرار کمک کند. علاوه بر این، انجیر دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، ضد التهابی، کاهش قند خون و محافظت از کبد است.

انجیر خشک باعث کاهش وزن می شود

زمانی که این میوه ها در حد اعتدال مصرف شوند، ممکن است به کاهش وزن کمک کرده و غذا خوردن را آسان تر کنند. فیبر موجود در انجیر خشک سیری را افزایش می دهد و گرسنگی را مهار می کند که به نوبه خود به کاهش کل غذای دریافتی کمک می کند. همانطور که انتشارات سلامت هاروارد اشاره می‌کند، رژیم های غذایی با فیبر بالا نه تنها کنترل وزن را بهبود می بخشد، بلکه ممکن است از بیماری قلبی و دیابت نیز محافظت کند.

 

فواید هلو

۵ بازديد

سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها

هلو سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مفید است.

یک هلو متوسط ​​(5.4 اونس یا 150 گرم) تقریباً

  • کالری: 58
  • پروتئین: 1 گرم
  • چربی: کمتر از 1 گرم
  • کربوهیدرات: 14 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • ویتامین C: 17 %از ارزش روزانه (DV)

هلو همچنین مقادیر کمتری منیزیم ، فسفر، آهن و برخی ویتامین‌های B را ارائه می‌کند.

علاوه بر این، آنها مملو از آنتی اکسیدان ها هستند، ترکیبات گیاهی مفیدی که با آسیب اکسیداتیو مبارزه می کنند و به محافظت از بدن شما در برابر پیری و بیماری کمک می کنند. هر چه میوه تازه تر و رسیده تر باشد، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

در یک مطالعه، آب هلو تازه در 30 دقیقه پس از مصرف، اثرات آنتی اکسیدانی را در مردان سالم نشان داد.

به نظر می رسد هلوهای تازه و کنسرو شده دارای مقادیر مشابهی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند، تا زمانی که انواع کنسرو شده پوست کنده نشده باشند. با این حال، هلو تازه دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان است و به نظر می رسد در محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو نسبت به هلوهای کنسرو شده موثرتر باشد.

خلاصه
هلو سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است. آنها همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مفیدی مانند آنتی اکسیدان ها هستند که می توانند از بدن شما در برابر پیری و بیماری محافظت کنند.

  1. ممکن است به هضم کمک کند

هلو ممکن است به هضم سالم کمک کند.

یک میوه متوسط ​​حدود 2 گرم فیبر دارد که نیمی از آن فیبر محلول و نیمی دیگر نامحلول است.

فیبر نامحلول به مدفوع شما حجم می دهد و به حرکت غذا در روده کمک می کند و احتمال یبوست را کاهش می دهد.

از سوی دیگر، فیبر محلول غذا برای باکتری های مفید روده شما فراهم می کند. به نوبه خود، این باکتری ها اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه، مانند استات، پروپیونات و بوتیرات – تولید می کنند که سلول های روده شما را تغذیه می کند.

اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه در روده شما ممکن است به کاهش التهاب و بهبود علائم اختلالات گوارشی مانند بیماری کرون، سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) و کولیت اولسراتیو کمک کند.

فواید سلامتی بادام

۵ بازديد

گفته می شود بادام یکی از محبوب ترین آجیل های درختی در جهان است که بسیار مغذی است و سرشار از چربی ها، آنتی اکسیدان ها از جمله  ویتامین ها و مواد معدنی است. اکثر مردم از این واقعیت آگاهند که بادام برای سلامتی مفید است، اما سوال اینجاست که فواید مختلف آن برای سلامتی چیست؟

چه ممکن است از یک بستنی با چاشنی بادام لذت ببرید یا یک لیوان شیر بادام، آن را نام ببرید و این آجیل رضایت بزرگی برای جوانه های چشایی شماست و این به یک رژیم غذایی سالم نیز کمک می کند. حال سوال این است که چگونه چیزی به این کوچکی می تواند تاثیر زیادی بر سلامت شما داشته باشد؟ این به این دلیل است که دانه بادام دارای آنتی اکسیدان ها، پروتئین ها، چربی های دلچسب و مواد معدنی است که برای بدن شما مفید است.

حقایقی در مورد بادام:

مطمئناً می دانید که بادام برای سلامتی شما مفید است، اما بیایید نگاهی به فواید مختلف آن برای سلامتی بیاندازیم و این می تواند در دراز مدت برای شما مفید باشد. در اینجا حقایقی که باید در مورد بادام و اینکه چگونه می توانند برای شما مفید باشند، آورده شده است.

  • بادام سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی است
  • درختان بادام قدیمی ترین درختان اهلی شده با قدمت 3000 تا 2000 سال قبل از میلاد در اردن هستند.
  • بادام خطر ابتلا به کلسترول را کاهش می دهد
  • بادام می تواند قند خون را تنظیم کند
  • مصرف زیاد بادام باعث تهوع، اسهال، تنگی نفس و مشکلات در بلع و غیره می شود.
  • بادام آجیل نیست، بلکه دانه میوه است
  • بادام را می توان به مدت 2 سال در یخچال نگهداری کرد و این به دلیل محتوای بالای  ویتامین E آن است.
  • هند بادام را به عنوان غذای اصلی مغز کودکان می داند

فواید بادام برای سلامتی:

گفته می شود بادام برای سلامتی شما مفید است. بنابراین، فواید سلامتی بادام چیست و اگر این آجیل به رژیم غذایی روزانه شما اضافه شود چه فایده ای خواهد داشت؟ خوب، در اینجا به برخی از فواید علمی ثابت شده بادام و موارد استفاده آن اشاره می کنیم.

 بادام کلسترول را کاهش می دهد:

طبق مطالعه اخیر انجمن رژیم غذایی آمریکا، ثابت شده است که مصرف بادام باعث افزایش سطح ویتامین E در گلبول های قرمز خون می شود و همچنین خطر ابتلا به کلسترول را کاهش می دهد . با افزایش سطح ویتامین E در جریان خون، آنتی اکسیدان هایی تشکیل می شود که از انسداد سلول های شما در حال توسعه کلسترول جلوگیری می کند. بنابراین مصرف روزانه یک مشت بادام می تواند ویتامین E بیشتری را وارد جریان خون شما کند و همچنین می تواند شما را از خطر ابتلا به کلسترول نجات دهد.

بادام برای قلب شما مفید است:

وقتی بادام را همراه با برخی مغزها میل کنند، می گویند برای قلب مفید است. خب، طبق مطالعه‌ای که در سال 2014 منتشر شد، محققان دریافتند نمونه‌هایی که در مطالعه بادام مصرف کرده‌اند، آنتی‌اکسیدان بیشتری در جریان خون خود دارند و این به کاهش فشار خون و بهبود جریان خون به قسمت‌های مختلف بدن کمک می‌کند. همچنین، این تحقیق با بیان اینکه رژیم های غذایی مدیترانه ای که آجیل زیادی در غذاهای خود دارند، فواید سلامت بیشتری دارند، به پایان رسید.

بادام قند خون را تنظیم می کند:

گفته می شود مصرف بادام باعث تنظیم سطح قند خون و تثبیت آن می شود. این به این دلیل است که بادام منیزیم دارد و توصیه می شود روزانه یک مشت بادام مصرف کنید. با این حال، برای افرادی که از دیابت نوع 2 رنج می برند، بادام نقش مهمی در تثبیت آن دارد. بنابراین اگر یک فرد دیابتی بادام مصرف کند اساسا چه اتفاقی می افتد؟ پاسخ این است که فرد دچار مقاومت به انسولین می شود که برای افراد مبتلا به دیابت عالی است و این به دلیل محتوای منیزیم موجود در آجیل است.

فواید پسته برای سلامتی

۵ بازديد

 

مغز پسته نه تنها خوشمزه و مفرح برای خوردن است، بلکه فوق‌العاده سالم است. این دانه‌های خوراکی درخت پسته حاوی چربی‌های سالم و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی‌اکسیدان هستند. علاوه بر این، آنها حاوی چندین ماده مغذی ضروری هستند و می‌توانند به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک کنند.

 

جالب اینجاست که مردم از 7000 سال قبل از میلاد پسته می‌خوردند. امروزه آنها در بسیاری از غذاها از جمله بستنی و دسر بسیار محبوب هستند.

 

در اینجا مزیت سلامتی پسته آورده شده است.

  1. مملو از مواد مغذی است

 

پسته بسیار مغذی است، با یک وعده 1 اونس (28 گرم) حدود 49 پسته حاوی مواد زیر:

 

    کالری: 159

    کربوهیدرات: 8 گرم

    فیبر: 3 گرم

    پروتئین: 6 گرم

    چربی: 13 گرم (90 درصد چربی‌های غیر اشباع هستند)

    پتاسیم: 6 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI)

    فسفر: 11 درصد از RDI

    ویتامین B6: 28 درصد از RDI

    تیامین: 21 درصد از RDI

    مس: 41 درصد از RDI

    منگنز: 15 درصد از RDI

 

نکته قابل توجه این است که پسته یکی از غنی ترین مواد غذایی ویتامین B6 است. ویتامین B6 برای چندین عملکرد بدن، از جمله تنظیم قند خون و تشکیل هموگلوبین، مولکولی که اکسیژن را در گلبول‌های قرمز خون حمل می‌کند، مهم است. پسته همچنین سرشار از پتاسیم است و یک اونس حاوی پتاسیم بیشتری از نصف یک موز بزرگ است.

 

 

  1. آنتی اکسیدان بالایی دارد

 

آنتی اکسیدان‌ها برای سلامتی شما حیاتی هستند. آنها از آسیب سلولی جلوگیری می‌کنند و نقش کلیدی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان دارند. پسته نسبت به سایر مغزها و دانه‌ها آنتی‌اکسیدان بیشتری دارد. در واقع فقط گردو حاوی مقدار بیشتری هستند.

 

 

در میان آجیل‌ها، پسته دارای بالاترین میزان لوتئین و زآگزانتین است که هر دو آنتی اکسیدان‌های بسیار مهمی‌برای سلامت چشم هستند. آنها از چشم شما در برابر آسیب ناشی از نور آبی و دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن محافظت می‌کنند، وضعیتی که در آن بینایی مرکزی شما مختل می‌شود یا از بین می‌رود.

 

علاوه بر این، دو گروه از فراوان‌ترین آنتی اکسیدان‌ها در پسته - پلی فنل‌ها و توکوفرول‌ها - ممکن است به محافظت در برابر سرطان و بیماری قلبی کمک کنند. جالب اینجاست که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در پسته در معده بسیار قابل دسترسی است. بنابراین احتمال جذب آنها در طی هضم بیشتر است.

 

  1. کم کالری و در عین حال سرشار از پروتئین

 

در حالی که خوردن آجیل فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما معمولاً کالری بالایی دارند. خوشبختانه پسته جزو کم کالری ترین آجیل‌هاست.

 

یک اونس (28 گرم) پسته حاوی 159 کالری است. پسته با پروتئینی که حدود 20 درصد وزن آنها را تشکیل می‌دهد، از نظر محتوای پروتئین، پس از بادام در رتبه دوم قرار دارد.