در اینجا لیستی از کلمهایی وجود دارد که فراتر از رنگ سبز و قرمز معمول هستند.
آنها مقرون به صرفه، همه کاره هستند و در غذاهای سراسر جهان پیدا میشوند. آنها را میتوان آب پز، کبابی، سرخ شده یا حتی ترشی کرد.
اما این سبزی متواضعانه میتواند بسیار بیشتر از آن که در سالاد با مقداری سس ریخته شود، مفید باشد. در اینجا لیستی وجود دارد که کلمها را معرفی میکند.
- کلم گلوله توپ
که بیشتر به عنوان کلم سبز شناخته میشود، کلم گلوله توپ یکی از محبوب ترین انواع کلم است. این نام به دلیل روشی که برگهایش به شکلی متراکم و فشرده روی یکدیگر میپیچند، گرفته شده است. با محصول نهایی شبیه گلوله توپ.
نکته آماده سازی: برگهای متراکم آن را برای خرد کردن در سالاد کلم یا تخمیر شده در کلم ترش عالی میکند. همچنین آب پز، خورشتی یا آب پز در یک سوپ ساده با کلم خرد شده، هویج، ذرت و گوشت خوک خوشمزه است.
- بوک چوی
ممکن است آن را با نامهای بوک چوی، بای کای یا پاک چوی بشناسید، اما معنای همه آنها واقعاً یکسان است. یک سبزی تیره و برگدار با ساقههای باریک که بیشتر یادآور شاتوت یا اسفناج سوئیسی است تا کلم گلوله توپ.
نکته آماده سازی: طعم لطیف بوک چوی در یک سرخ کردن ساده سیر خرد شده، سس صدف و نمک به دلخواه میدرخشد.
- Choy Sum
بسته به زبان مادری شما ممکن است آن را به عنوان choy sum یا cai xin بشناسید. که در ترجمه کانتونی و ماندارین نام آن "قلب سبزیجات" است. به نظر میرسد این سبزی برگدار شبیه کای لان و برادر کلم چینی آن بوک چوی است، اما با گلهای زرد متمایز آن به راحتی قابل تشخیص است.
نکته آماده سازی: یک بلانچ ملایم در آب گرم و نمک به سبزی کمک میکند تا یکپارچگی ساقههای ترد و برگهای نرم خود را حفظ کند.
- کلم ناپا
به شکل مستطیل با برگهای پرزدار و زرد مایل به سبز، این نوع کلم شیرین تر و نرم تر از انواع دیگر است و به طور گسترده در غذاهای آسیای شرقی استفاده میشود.
نکته آماده سازی: بیش از 180 نوع کیمچی وجود دارد و احتمالاً محبوب ترین آنها باچو کیمچی است که با کلم ناپا نمک زده، چاشنی شده و تخمیر شده درست میشود.
- کلم ساووی
احتمالاً فتوژنیک ترین کلم این نوع توری است. برگهای کلم ساووی نسبت به کلم سبز یا قرمز دارای لایههای شلتر و بستهبندی کمتری هستند که به آن ماندگاری کوتاهتری میدهد.
نکته آماده سازی: کلم ساووی لطیف تر از کلمهای دیگر است و به زیبایی به عنوان یک بسته بندی تازه و ترد یا پخته شده در کره و آب میل میشود.
- ۰ ۰
- ۰ نظر