پنجشنبه ۲۰ شهریور ۰۴

زردالو تازه يا خشك؟ چرا زردالو بخوريم؟

اطلاعات مفيد براي خانوم ها

زردالو تازه يا خشك؟ چرا زردالو بخوريم؟

۲۱ بازديد

صندوق گنج آنتي اكسيدان‌ها

زردآلوهاي رسيده منابع طبيعي آنتي اكسيدان هستند . اگر روزانه مصرف شود، به بدن كمك مي‌كند تا از سم‌هايي كه به مرور زمان جمع مي‌كند خلاص شود. آنتي‌اكسيدان‌ها نيز راديكال‌هاي آزاد را كه به سلول‌هاي ما آسيب مي‌رسانند از بين مي‌برند.

 براي خون مفيد است

هر محصول گياهي كه حاوي آهن باشد، آهن غير همي دارد و اين شامل زردآلو نيز مي‌باشد. اين نوع آهن زمان زيادي را براي جذب بدن نياز دارد و هرچه مدت بيشتري در سيستم بماند، شانس شما در جلوگيري از كم‌خوني بيشتر است. توصيه مي‌شود مقداري ويتامين C به همراه آن مصرف كنيد تا از جذب بهتر آهن غير همو اطمينان حاصل كند.

 

 براي پوست مفيد است


تركيب ويتامين C ، A و مواد مغذي گياهي پوست را تضمين مي‌كند. و آيا مي‌دانيد آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در زردآلو روند پيري را نيز كند مي‌كنند . بنابراين جدا از رژيم خوب مراقبت از پوست، خوردن مقداري زردآلو را هر روز فراموش نكنيد.


 رژيم غذايي مناسب

فيبر موجود در ميوه، سيستم هضم شما را بهبود مي‌بخشد، كه به افزايش متابوليسم كمك مي‌كند. و اغلب توصيه مي‌شود هنگام احساس پوكي، چند عدد زردآلو را به عنوان ميان وعده بخوريد، خصوصاً اگر رژيم داريد. شما را سير مي‌كند اما كالري غير ضروري اضافه نمي‌كند . ميوه‌هاي خشك حاوي قند بيشتري هستند و شما نمي‌خواهيد كه اين بر سلامت دندان شما تأثير بگذارد. پس بعد از خوردن زردالو خشك دهان خود را بشوييد.


 استخوان‌هاي شما را تقويت مي‌كند


كلسيم در تشكيل و رشد استخوان‌ها بسيار مورد نياز است و زردآلو مقدار زيادي از آن را دارد. نكته جالب توجه اينكه بدون وجود پتاسيم كافي در بدن، كلسيم به طور يكنواخت جذب و دفع نمي‌شود. و خبر خوب اين است كه زردآلو هر دو را دارد!

ارزش تغذيه‌اي زردآلو

طبق گفته وزارت كشاورزي ايالات متحده، يك وعده 100 گرم زردآلو داراي 48 كالري، 1.40 گرم پروتئين، 0.39 گرم چربي، 11.12 گرم كربوهيدرات، 2 گرم فيبر و 9.20 گرم قند است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.