ميوهها ويتامينها و مواد مغذي را براي حفظ سلامت بدن فراهم ميكنند. اما، فقط خوردن يك نوع ميوه كافي نيست. طبق برخي مطالعات، افراد بايد انواع ميوهها را بخورند تا تمام مواد مغذي مورد نياز بدن را دريافت كنند.
با اين حال، خوردن مرتب انواع ميوهها ميتواند دشوار باشد. انواع ميوهها در تمام طول سال در دسترس نيستند. همچنين، اغلب افراد براي خريد مواد غذايي فقط براي دريافت ميوههاي تازه ممكن است ناخوشايند باشد.
همين دليل بسياري از مردم به ميوه خشك متوسل ميشوند. علاوه بر راحتي آن، مزاياي بسياري نيز دارد. در اينجا برخي از مزاياي ميوه خشك شده آورده شده است.
مصرف مواد مغذي را افزايش ميدهد
خوردن ميوه خشك بيشتر از ميوههاي تازه ميتواند مواد مغذي بيشتري به بدن برساند. روند خشك شدن مواد مغذي موجود در ميوه را متراكم ميكند. اين ميتواند پتاسيم، فولات و منيزيم بيشتري را تأمين كند كه به چند مورد اشاره ميكند.
از ديابت جلوگيري و آن را كنترل ميكند
ميوه خشك عليرغم سرشار بودن از قند، ميتواند از بروز ديابت پيشگيري و كاهش دهد. ميوههاي خشك معمول مانند كشمش داراي آنتياكسيدان هستند.
آنتياكسيدان موجود در ميوههاي خشك ميتواند پاسخ انسولين را بهبود بخشد. آنها همچنين ميتوانند از استرس اكسيداتيو و التهاب در لوزالمعده جلوگيري كنند.
سيستم ايمني بدن را تقويت ميكند
براي تقويت سريع سيستم ايمني بدن، گوجي توت خشك ممكن است كمك كند. آنها به عنوان ابرغذاهاي حاوي آهن، ويتامين A و ويتامين C در نظر گرفته ميشوند. همچنين كالري و كربوهيدرات كمتري دارند.
ويتامين C موجود در ميوههاي خشك نه تنها سيستم ايمني بدن را تقويت ميكند. همچنين كيفيت پوست را بهبود ميبخشد و با عفونت مقابله ميكند.
روده بزرگ و سلامت دستگاه گوارش را بهبود ميبخشد
ميوههاي خشك ميتوانند به بهبود سلامت كمك كنند. فيبر پريبيوتيك دارد. اين به باكتريهاي سالم كمك ميكند تا دستگاه گوارش را سالم نگه دارند.
آلو خشك سرشار از پتاسيم، ويتامينA ، ويتامين K و فيبر است. اين يك ملين طبيعي شناخته شده است. آنها ميتوانند علائم يبوست را بهبود بخشند. آنها همچنين ميتوانند قوام و دفعات مدفوع را بهبود ببخشند.